Cliff Kido publica videoclipul piesei "ANTI SISTEM" tragand un semnal de alarma in aceste vremuri dificile pe care le traim.

2019 Nov. 20th 22

Cliff Kido filmeaza videoclipul piesei "Anti Sistem" in Cluj-Napoca, facand echipa cu Krausz Mihai Si VideoFlux.ro (Piry) pentru realizarea aceastui material. Filmarile s-au desfasurat in luna noiembrie."

Read More

Cliff Kido lanseaza videoclipul piesei ALERTA alaturi de Dragos Udila - UDDI. Productia audio ii apartine lui Peter Zaad

2020 Aug. 04th 45

Cliff Kido alaturi de Dragos Udila - UDDI, publica videoclipul piesei "ALERTA". Productia audio ii apartine lui Peter Zaad, iar video-ul este realizat de Paul Moldovan. Coregrafie de Elllproject.

Read More

UDDI x Cliff Kido - La brat cu tine, se numeste colaborarea dintre cei doi artisti si este o piesa despre iubire, publicata in luna indragostilor.

2020 Feb. 03th 59

Urmareste aici cel mai nou material marca UDDI in colaborare cu Cliff Kido, o piesa produsa de PETER ZAAD in studio-ul NINE BARZ. Premiera a avut loc Luni 3 feb pe PRO TV - LA Maruta

Read More

Cliff Kido - TOP, este al doilea material publicat de artist in anul 2020. Filmat la inceputul pandemiei, in colaborare cu Szilard Serestely.

2012 Mar. 20th 11

Piesa "TOP" este o productie audio marca Peter Zaad si un videoclip realizat de Szilard Serestely (SLRD. media). Filmarile au avut loc la inceputul pandemiei si in acest proiect apare ca invitat Skilly Luke din trupa WGS.

Read More

Cliff Kido - HIGH LIFE de Romania, Un nou videoclip despre orasul natal al artistului clujean! Imagini senzationale!

2019 May. 15th 04

Cliff Kido lanseaza videoclipul piesei HIGH LIFE DE ROMANIA, "Nu e prima data cand am vorbit despre orasul in care m-am nascut si am crescut. De data aceasta am filmat multe zile si pus mult suflet."

Read More

Cliff Kido lanseaza videoclipul piesei VERSU`- Un concept de personificare a versului compus impreuna cu Peter Zaad!

2019 May. 08th 09

Cliff Kido in colaborare cu Peter Zaad la productie, lanseaza videoclipul piesei "Versu". Un concept de personificare a versului realizat intr-un mod amuzant. "Umbla vorba-n targ c-am scapat Versu` din lesa."

Read More

PREMIERA! Cliff Kido & Johnny King lanseaza piesa "Esti Puternic" in cadrul concursului ROMANII AU TALENT DE LA PRO TV

2019 APR. 26th 24

Cliff Kido si Johnny King lanseaza piesa "Esti Puternic" la emisiunea ROMANII AU TALENT de la PRO TV. Urameste aici momentul lor artistic si spune-ne parerea!

Read More

Maestrul Florin Piersic, cel mai iubit actor roman, apare în noul videoclip al lui Cliff Kido ft. Silvia Miclea, „Dor de noi”

2018 Jun. 14th 7

Cliff Kido, cântărețul din Cluj-Napoca despre care v-am mai povestit, revine în atenția publicului cu o nouă piesă. „Dor de noi” se numește melodia, în colaborare cu Silvia Miclea.

Read More

Cliff Kido lanseaza piesa "Bune si rele" realizata in colaborare cu Peter Zaad la productie.

2018 Feb. 15th 14

Cliff Kido publica piesa "Bune si rele" realizata in colaborare cu prietenul sau Peter Zaad la productie. Artistul vorbeste in aceasta piesa despre viata pe care a trait-o pana acum si cat de greu i-a fost sa lanseze muzica independent.

Read More